Tietosuoja ja rekisteriseloste

Mama To Be Fit liikunta alan palvelut

1. Rekisterinpitäjä Mama To Be Fit

Y-tunnus: 2928260-3

Tankomäenkatu 3 c 44

00950 Helsinki


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa info(at)smamatobefit.com


3. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt Mama To Be Fit

Käsittelemme rekisterissä asiakkaideni sekä potentiaalisten asiakkaideni


4. Henkilötietojen käyttötarkoitus Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja mamatobefit.com-verkkopalvelun käyttökokemuksen parantamiseen, tavoitteena kohdentaa viestimme niin, että saat juuri itsellesi sopivaa viestintää. Lisäksi tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin.


5. Rekisterin tietosisältö Keräämme nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita jättämiäsi tietoja. Emme luovuta tietojasi kolmansien osapuolten markkinointikäyttöön.

Rekisteröidystä eli sinusta voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

  • Henkilön nimi, sähköpostiosoite, osoitetta, puhelinnumeroa

  • Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen (esim. kilpailuihin, webinaareihin ja tapahtumiin osallistuminen)


6. Rekisterin tietolähteet Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen. Keräämme tietoja sopimuksenteon yhteydessä, rekisteröityessäsi tai kun käytät Mama To Be Fit palveluja. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi.


7. Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.


8. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy Mama To Be Fit valtuuttamilla henkilöillä.


9. Rekisteröidyn oikeudet Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisessa Mama To Be Fit-in lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit halutessasi estää suorapostitukset sähköpostiisi jatkossa.


10. Tietosuojaselosteen muuttaminen Pyrin jatkuvasti kehittämään palveluja ja siksi pidätän oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.


Made on
Tilda